Bafra'da deprem paniği! Bafra'da deprem paniği!


 Sözlerine; “Sabır, şükür, dua ve ibadetlerle geçirdiğimiz mübarek Ramazan ayını güzel anılarla geride bırakıyor ve Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” diyerek başlayan Başkan Semiz, “Bayramlar sevgi, hoşgörü ve barış kavramlarının tüm dünyaya yayıldığı, kardeşlik duygularının güç kazandığı zamanlardır.” şeklinde konuştu.
“BAYRAM HAVASINDA BİR SEÇİM SÜRECİ YAŞADIK”
Başkan Semiz, “Seçim çalışmalarımızın son 20 günü mübarek Ramazan ayına denk geldi. Bizlerde bu süreçte gece gündüz demeden; Milletvekillerimizle, Belediye Başkanımızla, Ana Kadememiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve Teşkilatımızın her bir mensubu ile var gücümüzle çalıştık. İftar sofralarına konuk olduk, yaşlılarımızı, şehit ve gazi yakınlarımızı ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Ramazan’ın bereketini tüm hemşerilerimizle birlikte yaşadık. Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmadık. Çok şükür ki 31 Mart yerel seçimlerinde milletimiz teveccüh göstererek yine partimizin yanında oldu. Bu süreçte bizimle yer alan bize destek veren her bir hemşerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki süreçte de el ele gönül birliğiyle ilçemiz adına gayretle çalışmaya devam edeceğiz.” Diye sözlerine devam etti.
İşgalci İsrail güçlerinin Filistin’e yaptığı zulmü lanetleyerek sözlerine devam eden Başkan Semiz, “İsrail, Filistin’e karşı büyük bir insanlık suçu işledi ve işlemeye devam ediyor. Filistin’de Gazze’de şehit olan kardeşlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Bölgemizin ve dünyanın en önemli sorunu haline gelen İsrail sorununun hak, hukuk ve adalet çerçevesi içinde çözülmesi için ülkemizin verdiği mücadele kararlılıkla devam edecektir.” Dedi. 
İlçe Başkanı İbrahim Semiz; “Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın tüm İslam Alemine, sağlık, barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, tüm güzelliklerin yine bizimle olacağı nice mutlu bayramlar diliyorum.” Diye sözlerine son verirken Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığı Bayramlaşma Programının 10 Nisan 2024 Çarşamba günü Bayramın 1.günü saat 14.00’de parti binasında Milletvekili ve Belediye Başkanının katılımıyla yapılacağını söyleyerek tüm vatandaşları bayramlaşma programına davet etti.