08:40 Ekonomi

Emekli ikramiyesi ödemelerinin bu yıl yatıp yatmayacağı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz yıl emeklilere 29 Ekim ikramiyesinin verileceğini duyurmuştu. 29 Ekim Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılına özel olarak verilen emekli ikramiyesinin bu yıl da verileceğine dair sorular milyonlarca emeklinin gündeminde yer aldı. Peki, emeklilere 29 Ekim'de ikramiye verilecek mi? İşte SGK Başuzmanı'ndan açıklama...

23 saat önce Genel

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

1 gün önce Ekonomi

AK Parti'nin geri çektiği 750 TL kesintisi düzenlemesi sonrası, kredi kartı limitini düşüren vatandaşlar bankalardan olumsuz yanıtlar alıyor. Detaylar için haberimizi okuyun.

1 gün önce Bafra Belediyesi

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle mahalle muhtarları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

1 gün önce Eğitim

MEB'den 'kış saati' düzenlemesi geldi. Karanlıkta okula giden karanlıkta okuldan dönen öğrenci ve velilerin çağrısına yanıt veren Bakanlık, 81 ile yazı gönderdi. Valiliklere 'Gün ışığına ders saatlerini düzenleyin' yazısı ulaşırken, bundan böyle derslerin saati, gün doğumuna göre düzenlenecek. ilk kararı İstanbul Valiliği aldı. 34 ilçede ders saatleri değişti, ders süreleri 35 dakikaya düşürüldü.

1 gün önce Politika

Alaçam’da gerçekleşen 8. Olağan AK Parti İlçe Kongresi, büyük bir coşku ve katılım ile tamamlandı. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Hasan Özdemir, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

2 gün önce Sağlık

Samsun'da lahmacun ile et ve et ürünlerinde tağşiş yapan kebap salonu açıklandı. Tarım ve Orman Bakanlığı et, süt ve peynir ürünlerinde tağşiş yapan firmaların listesini yayınlamaya devam ediyor. Samsun'da et ve et ürünleri ile süt ve peynirde tağşiş yapan firmaların listesi

3 gün önce Spor

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan 1930 Bafraspor’a yeni sezon öncesi moral yemeği vererek futbolcular ve yöneticilerle bir araya geldi.

4 gün önce Asayiş

Bafra'da bekçileri gören şüpheliler, motosikleti bırakıp kaçtılar, yapılan kontrollerde motosikletin plakası olmadığı motor şase numarasının da silinmiş olduğu öğrenildi.

4 gün önce Asayiş

Samsun'un Bafra ilçesinde evde mahsur kalan kadın kurtarıldı.