1 gün önce Bafra Belediyesi

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

2 gün önce Ekonomi

Temmuz zammıyla birlikte SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaşlarında değişiklikler olacak ve bu değişiklikler emeklilerin gelir durumunu etkileyecek.

2 gün önce Bafra Haber

Bafra Belediyesi 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra yapılan ilk meclis toplantısında yapılan oylamalarda MHP, Muhalif partilerle iş birliği yaptı

2 gün önce İlkadım

Başkan İhsan Kurnaz: “Samsunspor Bu Şehrin En Özel Markası Ve Değeridir”

2 gün önce SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Türkiye Kano Federasyonu rafting sporunun geliştirilmesi için 9 ilde eş zamanlı olarak 15-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ‘Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları’na Samsun Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği yapıyor.

2 gün önce Canik

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Bilim ve teknolojiye yön verecek nesiller yetiştiriyoruz” dedi.

2 gün önce SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Samsun Büyükşehir Belediyesi kentte, sinek, haşere ve vektörlerle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Biyolojik ilaçların kullanıldığı çalışmalar 25 bin noktada 20 ekip 72 personel ile sürdürülüyor.

3 gün önce Bafra Haber

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi bugün ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda meclis başkan vekilleri, encümen üyeleri ve komisyon üyeleri seçildi.

3 gün önce Bafra Belediyesi

Beton Santrali, Elek Tesisi, Taş Ocağı, Konkosör gibi tesisleşme noktasında önemli adımlar atan Hamit Kılıç Başkanlığındaki Bafra Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü yol çalışmalarına belirlenen program dâhilinde ara vermeden devam ediyor.

3 gün önce Ekonomi

Altında sahteciliğin önüne geçmek için kuyumcular yeni bir karar aldı. Altın alım-satım işlemlerinde dolandırıcılığı önlemek için hayata geçirilecek yeni uygulamada, 81 ilin tamamında bazı altın türlerinin satın alınmayacağı öğrenildi.