AK Parti İl Başkan Yardımcısı Haluk Bülbül,Cumhur ittifakının Alpaslan Mahallesinde düzenlemiş olduğu mitinge katıldı.Mitingde söz alan Bülbül çok sert konuştu.

Bülbül yaptığı konuşmasında: Bu memleketin istikbali,bu ülkenin geleceği için milli duyguları en yüksek olan bu memleketin sevdalıları AK Parti’ye ve Cumhur ittifakına destek veriyor…

CUMHURBAŞKANIMIZI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ

Bu davanın sahipleri bu davanın erleri bu meydanda toplananlar hiçbir zaman Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmıyorlar.Bizde yalnız bırakmayacağız.

Bu gün bizim partimizde daha önce belediye başkanlığı yapmış Belediye Başkan adaylığı müracatı yapmış ve  Bu gün bile bizim partimizde aday olamayıp başka partiden aday olmuş  adaylar var.

İLKELİ VER ERDEMLİ OLMAK LAZIM

Değerli arkadaşlar, bugün eğer bir şeye inanıyorsak eğer ilkeli ve erdemli durabiliyorsak çizgimizi hiçbir zaman bozmamamız gerekiyor. Bugün sadece Bafra’da değil İstanbula baktığımızda  aday çıkartan partiler var.Bunlar iktidar olmak için değil,Belediye kazanmak için değil ama bakıyorsunuz AK Parti’yi iktidardan düşürmek ve kaybettirmek için çalışanlar var.

BU YAPILANLAR ŞAHSİYETSİZLİKTİR.

Arkadaşlar bu bir şahsiyetsizliktir.Hiç bir zaman iktidar partisinin bu milletin öz evlatlarına bu ihaneti kimsenin yapmaması gerekiyor.Biz bunları zaman içerisinde Belediye Başkanı yaptık,bu gün eğer o koltuğu bulamadım göremedim diye başka partiye geçip bize karşıdan kurşun atıyorsan bu insanlığa sığmaz…

Hamit Başkanımız anlattı.İnşallah Türkiye yüzyılında Bafra kendini gösterecek.Milletbahçesi başladı,üst yapı alt yapı bitmek üzere.Bu seçimde sadece Belediye başkanı seçmeyeceğiz,Bafra’daki istikrarı oylayacağız.O arkadaşların koltuk sevdasına Biz Bafra’yı kurban edemeyiz.

Aydınlar Ticaret :İyi Bayramlar Diler Aydınlar Ticaret :İyi Bayramlar Diler