Alaçamlı İş insanı Hasan ASAN yaptığı açıklamada; Muhammet ERGİN hem akrabam hem Avukatımdır. Kendisini uzun yıllardır tanıyorum ve kendisine güveniyoruz. Kendisine bu süreçte desteğim sonsuzdur. Ayrıca Alaçam'a yatırım hizmeti vermek için yaptırdığım 250.000.000 (milyon) TL değerindeki AVM binamı, Av. Muhammet ERGİN seçildiği gün Alaçam Belediyesine hibe edeceğim. Bana neden seçimi bekliyorsun? diye soracak olursanız güvendiğim bir yönetime ve yöneticiye gönül rahatlığı ile teslim edebilirim çünkü. Hizmete açıldığı takdirde artık Alaçam'lıların mülkü ve binası olacaktır. Mazbata ile birlikte işlemleri tamamlayacağız inşallah. Bütün prosedürler ve resmi işlemler hazırda beklemektedir.

FABRİKA KURACAĞIM

Bütün Alaçam'lılara sesleniyorum bu daha ilk sözüm, devamında İstanbul'daki bavul fabrikamı ve halı tezgâhımı da Alaçam taşıyacağım. 200 komyon kum, mıcır ve hafriyat desteği verdim halihazırda bütün yollara döşeniyor, çalışmalar devam ediyor.

Ayrıca diğer İş İnsanları ile birlikte istihdama dahil olup devamını getireceğim. Buyrun bu seçimde 1 oyunuza sahip çıkıp Av. Muhammet ERGİN'e oy verip büyüyen ve yaşanabilir Alaçam'a siz de katkı sağlayın. Her şey ALAÇAM için.

Ben Avukat Muhammet ERGİN'i destekliyorum.

Alaçam’da Kendilerine ‘’kazık atıldığı’’ düşüncesindeki ittifak ortakları Alaçam’da Kendilerine ‘’kazık atıldığı’’ düşüncesindeki ittifak ortakları

Geyikkoşan Güreş Ağası ve İş İnsanı Hasan ASAN.

Haydi Alaçam hep birlikte yürüyoruz