Bafra'da deprem paniği! Bafra'da deprem paniği!

Mahallesinde mütevazi kişiliği ile sevilen isim Şakir Torun’a gerek mahalle sakinleri gerek sosyal medya platformlarında destek  devam ediyor. Tüm mahalleli Şakir Torun 'a desteğini sürdürürken Altınkaya mahallesindeki vatandaşlar , Muhtar adaylarının Şakir Torun olduğunu ve 31 Mart akşamına  kadar beraberce çalışacaklarını dile getirdiler.

ALTINKAYA’NIN SORUNLARINI BİLİYORUZ...

Mahalle için vatandaşlardan destek isteyen Altınkaya Mahallesi Muhtar Adayı Şakir Torun

 “ Yenilikçi,  bir anlayış ile mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın karşısına çıktık. Şimdiden seçmenlerimizin gönlünde taht kurduk.

HİZMET İÇİN GELİYORUZ...

" Biz vaatletimizi mahallemizde yaşayan sakinlerimiz ile başarmak istiyoruz. Mahallemizin destekleri ile icraatlarımızı gerçekleştirerek, dolu işler yapma gayretindeyiz.”ifadelerini kullandı.

 ‘’MAHALLEMİZE GELMEYEN HİZMETİ GETİRECEĞİZ’’

Torun; “Mahallemi Seviyorum, hizmet için geliyorum’ şiarıyla genç ve güçlü bir aza ekibiyle geliyorum. Amacım mahalleme en iyi hizmeti sunmaktır. Bunun için elimden geleni yapacağım. Kamu kurum ve kuruluşlarla, STK’larla, kanaat önderleriyle, mahalle halkımızla ve halkımız için hizmet anlamında yapılması gereken ne varsa canla başla çalışacağım.