Bafra’da Fahri trafik müfettişi’nin keyfi uygulamaları vatandaşı canından bezdirdi.

Trafik müdürlüğü ekiplerinin cezaya gerek duymadığı uygulamaları, kendi keyfi hareketleri ile cezaya dönüştürüyor ve vatandaşa büyük yük getiriyor.Bu arada cezayı kesen fahri trafik müfettişinin özellikle hep aynı isim olması dikkat çekiyor.

KİM DUR DİYECEK

Kafalarına göre usulsüz ceza yazan ve keyfi uygulama yapan ,fahri trafik müfettişlerine kim dur diyecek,kim denetleyecek ve bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetinde ,bunları kim cezalandıracak ?Vali Osman Kaynak ve Bafra Emniyet Müdürü bu konuda hassas olmaları lazım, fahri trafik müfettişleri konusunda da hassasiyet göstererek, gerekeni yapması bekleniyor.Vatandaşın huzurunu bozanların,yaptıklarının yanına kar kalmamalı beklentisi oluştu.

CEZA KEYFİLİK İÇERİYOR

Haksız cezayla mağdur olduğunu belirten Bafralı vatandaşlar Fahri Müfettişle şahsi bir sorunun olsa hemen peşinden aracına ceza gönderiyor.Elindeki imkanları şahsi meseleleri için kullanıyorlar. Valiliğin Buna Bir Çözüm bulması gerekiyor diye şikayetlerini dile getirdiler.

NOT:Fahri müfettişlerin kesmiş olduğu cezaları mahkemeye taşıyabildiğiniz gibi ,aynı fahri müfettiş’den çok şikayet gelmesi halinde, Fahri müfettiş ünvanına valilik tarafından son verilebiliyor.

Fahri Müfettişlerin haksız yere ceza yazdığına inanıyorsanız Bimer,Cimer ve Samsun Valiliğine şikayette bulunabilirsiniz.

Gelecek Yazımızda Fahri Trafik Müfettişlerini elimizde bulunan belgelerle enine boyuna köşemize taşıyacağız.