Özel Medibafra Hastanesinde tedavi görmekte olan Av. Okan Çakmaklı 80 yaşında hayata gözlerini yumdu. Avukatlık mesleğinde 50 yılı tamamlayan Çakmaklı için Bafra Adliyesinde düzenlenen törenin ardından Bafra Büyük Cami’de kılınan öğle namazına müteakip cenaze namazı sonrası Bafra Asri Mezarlıktaki aile kabristanlığına defnedildi.

Bugün (8 Ocak) saat 11.00’da Bafra Adliyesine Av. Okan Çakmaklı’nın cenazesi getirildi.

Bafra Adliyesi Personeli, Avukatlar ve çok sayıda yakının katıldığı törende Samsun Barosu Bafra Temsilcisi Av. Serkan Dönüm konuşma yaptı.

Serkan Dönüm konuşmasında, “Duygularımızın tarifi çok zor. Okan Beyi bugün maalesef ebedi yolculuğuna uğurluyoruz. Kendisini tanıyanlar zaten nasıl bir hukukçu nasıl bir insan nasıl bir örnek olduğunu bilir. Tanımayanlara anlatsak Okan Beyi mübalağa sanılır.” dedi.

Bafra Adliyesi bahçesinde helallik alımının ardından cenaze Büyük Cami’ye getirildi. Kılınan Öğle namazına müteakip cenaze namazı sonrası dualar ile aile kabristanlığına defnedilen Okan Çakmaklı’nın cenaze törenine çok sayıda vatandaşın yanı sıra, Samsun AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, CHP Milletvekili Kemal Zeybek, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, Siyasi Parti Temsilcileri, Avukatlar, adliye personeli, Sivil Toplum Kuruluşları, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.