AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları, Gölalan İmam-Hatip Ortaokulu'nda görev yapan eğitimcilere Öğretmenler Günü sürprizi yaptı.

AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları tarafından Öğretmenler Günü nedeniyle Gölalan İmam-Hatip Ortaokulu'nda sürpriz etkinlik düzenledi. Öğretmenlerin unutulmadığı etkinliğe Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Canik Belediye Başkan Yardımcıları Alican Usta ile Seit İleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu ve yönetimi, Türk Kızılayı Canik Şube Başkanı Hatice Örs, Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç ve Mahalle Muhtarı Cemal Memu katıldı.

Mehter Takımının gösteri yaptığı etkinlikte öğretmenler pasta kesti, Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, öğretmenlere çiçek vererek Öğretmenler Günü'nü kutladı. Etkinlikte 5/A sınıfı öğrencileri de hazırladıkları gösteri ile izleyenlerin beğenisini kazandı.

Gölalan Mahallemizde AK Parti Kadın Kolları tarafından organize edilen Öğretmenler Günü kutlaması programına katıldık. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, eğitim denetmenlerimiz öğrenci ve velilerimizin de katıldığı program pasta kesimi ile sona erdi. Öğretmenler Günü'nü kutlayan AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, "Geleceğimizi yetiştiren öğretmenlerimizin omuzlarındaki sorumluluk çok büyük. Biz de böyle bir etkinlik düzenleyerek onlara sürpriz yapmak istedik" dedi.