TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Haluk Bülbül, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Emin Usta ve BBP İlçe Başkanı Aslan Koparan ve Bafra Cumhur İttifakı kadrolarının katılımıyla gerçekleştirilen Gaziosmanpaşa ve Kemalpaşa Mahalle mitinglerinde diğerlerinde olduğu gibi yoğun katılım ve çoşku dikkat çekici boyutta oldu.

BÜLBÜL: “YAPARSA AK PARTİ YAPAR”

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Haluk Bülbül, “Türkiye de iktidarda olan AK Partidir, Cumhur İttifakıdır. Değerli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu ülkenin devlet başkanıdır, hükümet başkanıdır. Çok değerli Devet Bahçeli bey ve yine çok değerli Mustafa Destici bey Cumhur İttifağının ittifak ortağıdır. Sayın Devlet Bahçeli kongrede “Türkiye Yüzyılının kurtarıcı lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizi bırakamazsın” dedi.

İSTİKRAR VE GÜVEN ORTAMI VAR

Biz de aynı şeyi söylüyoruz. Bugün Türkiye’de istikrar ve güven ortamı varsa, bugün Türk milletinin başı dik, alnı açıksa bunun arkasındaki güç önce Allah’ın desteği ve yardımı, sonra aziz milletmizdir. Gazze’deki Müslümanların umudu Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan ise, Amarika, İsrail, Rusya bu bölgede Türkiye’ye sormadan karar alamıyorsa bunun sebebi Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı duruşudur. Biz birlik ve beraberliği tepede sağladık. Biz iktidara geldiğimizden bu güne Türkiye üç kat büyüdü. Bugün bu istikarı ve güven ortamını bozmak isteyen içeride ve dışarıda çok düşmanımız var. Bize düşen Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmak. Eğer bir davaya inandıysak bunun için sonuna kadar yürümeye devam etmek zorundayız.

DAVAYI TERKETMEK BİZE YAKIŞMAZ

Davayı kişisel çıkarları ön planda tutup terk etmek bize yakışmaz. Bu AK Partililere yakışmaz. Bugün pek çok yerde yerel seçimlerde bir çoğunun amacı belediyeleri kazanmak için değil. AK Partiyi kaybettirmek için çalışıyorlar. Buna bir şekilde alet olmak vebal içerir. AK Parti olarak biz bir arkadaşımızı belediye başkanı bir arkadaşımızı meclis üyesi yaptık. Bir dönem Allah nasip etti çalıştılar. Daha sonra milletimize sorduk ve Genel Merkezimiz burada bir değişim kararı verdi. O günlerde görev yapan ve şuan başka partilerden aday olanların vaadlerine baktığımızda arada dağlar kadar fark var. Mevcut iktidarı mevcut başkanı eleştirmek çok kolay. 50 yıllık sorunu bugün Hamit başkanımız çözdü. Her sorunun çözümünde bakanlarımız, milletvekillerimiz büyük gayret gösterdi. Bakanlık görevi de yapan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız Sayın Mehmet Muş Samsun için Türkiye için büyük şanstır. Hamit Başkan Bafra’da zor olanı başardı. Alt yapıyı tamamladı. Zor olanı bitirdi. Bundan sonra Bafra’yı kimse tutamaz. Lakin bunun sekteye uğramaması lazım. Siyaset gönül işidir. Burada bulamadığın koltuğu başka yerde arama işi değildir.

BU, KOLTUK DEĞİL SEVDA İŞİDİR.

Bu kadar emeğin zayi olmaması için bugün birlik ve bereberliğimizi artırarak devam ettirmek zorundayız. Bafra’nın maceraya ihtiyacı yok. Ben AK Partimizin Bafra’da kurucu ilçe başkanıyım. Bafra’ya hep güvendik ve bugüne kadar yüzümüzü karar çıkarmadı, yine çıkarmayacağına inanıyorum. Ancak çok daha büyük bir güç ve enerjiyle hem sandığa hakim olacağız, hem de iftiraya dedikoduya ve boş vaadlere kanmayacağız. Ben Bafra’ya sizlere güveniyorum. Bizi bu seçimde de mahcup etmeyeceğinize inanıyorum. Unutmayalım ki yaparsa AK Parti yapar” dedi.

Bafra Protokolü Ramazan Bayramında Halkla Bayramlaştı Bafra Protokolü Ramazan Bayramında Halkla Bayramlaştı