Bafra’daki Seçim İtirazına ANKARA yüksek Seçim Kurulu Kararı Belli Oldu! Bafra’daki Seçim İtirazına ANKARA yüksek Seçim Kurulu Kararı Belli Oldu!

Bafra Belediyesi Asri Mezarlığı'nda Bafra Belediye Spor kaleci antrenörü İsmail Kurt'un mezarı başında yapılan anmada, merhum Gezer ve Kurt için Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi, Kurt'un mezarına karanfiller bırakıldı.

Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, “16 Yıl önce tüm Bafra’yı ve spor camiasını hüzne boğan saldırı sonucu hayatlarını kaybeden iki başarılı spor adamımızı bu gün de dualarla yâd ediyoruz. Bafra onları unutmadı. Unutmayacak. Her ikisine de Rabbim rahmetiyle muamele buyursun. Ailelerine tekrar başsağlığı ve sabır diliyorum.” dedi.

Anma törenine, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, merhum kaleci antrenörü İsmail Kurt'un eşi, Leyla Kurt, Oğlu Alican Kurt, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Bafra Belediyesi Spor Müdürü Yusuf Danışmaz, Bafralı spor adamları ve Sedat Gezer İsmail Kurt’un takım arkadaşları katıldı.