Cumhur İttifakı'nın yerel seçimde işbirliği için çalışan AK Parti'nin ve MHP'nin heyetleri Salı günü bir araya gelecek.

Brt Haber editörlerinin aldığı bilgilere göre yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adaylarının belirleneceği toplantıda sıra Samsun’a geldi.

Toplantıda Samsun ilinin masaya yatırılacağı ve öncelikle MHP ile AK Parti arasında ilçe seçimlerinin hangi partide olacağı belirlenecek. Ardından 17 ilçe belediye başkan adayının kim olacağı ile ilgili fikir yürütüleceği öğrenildi.

Salı günü yapılacak fikir alışverişinin ardından Samsun defteri yapılacak diğer toplantılarda tekrar açılarak adaylar net olarak daha sonra belirlenecek.

İki partinin oluşturduğu heyetlerde AK Parti kanadında Yusuf Ziya Yılmaz, Ali İhsan Yavuz, MHP kanadında ise Levent Bülbül olacak. 3 siyasetçi Salı günü Samsun’un kaderini belirleyecek.

Toplanan heyetin sadece ilçe belediye başkanlarını belirleyeceği Büyükşehir Belediye Başkanlarını ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belirleyeceği öğrenildi.

Tesisleşmesini Tamamlayan Bafra Belediyesi Yol Çalışmalarına Ara Vermiyor Tesisleşmesini Tamamlayan Bafra Belediyesi Yol Çalışmalarına Ara Vermiyor