Başkan Kılıç, yeni dönemde 7’den 70’e tüm Bafralıların sporla buluşmasını önemsediklerini belirterek, kadınların da bu sürece dahil edilerek “Kadınlar Spor Merkezi” projesinin kısa sürede hizmete geçirileceği müjdesini verdi.

Geride kalan 5 yıllık süreçte ilçede yaşamını idame ettiren kadınlara yönelik “Kadınlar Sağlıklı Yaşam Etkinliği” gibi çeşitli uygulamalarla destek sağlama gayretinde olduklarını hatırlatan Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda;

“Kadınlarımızın daha profesyonel ortamda sportif etkinliklerini yerine getirebilmesine yönelik Kadınlar Spor Merkezi Projemizi hazırladık. Projemizin herhangi bir alt yapı sorunu yok. Allah nasip ederse yeni dönemde çok kısa süre içerisinde kadınların hizmetine sunacağız.

Bafra Kültür ve Sanat Merkezi binası içerisinde yapımı planlanan projemizde Bafralı kadın hemşehrilerimizin istek ve taleplerini dikkate alarak adımlarımızı attık ve ilçemize kadınlar için spor merkezi inşa etmek için fizibilite çalışmalarına geçtik.

Ayrıca Kültür Merkezi içerisinde spor yapmanın yanı sıra atölyeler, kadın hemşehrilerimizin el emeğiyle ürettikleri ürünleri teşhir edebilecekleri ve satış yapabilecekleri alanları da inşa oluşturmayı planlamaktayız” şeklinde konuştu.

Bafra’da Belediye Meclis Üyeleri Belli Oldu! Bafra’da Belediye Meclis Üyeleri Belli Oldu!