Bafra Haber | Bu güne kadar yapmış olduğu birçok eğitici , kültürel, sportif ve diğer alanlarda gerçekleştirdiği etinlikler ve projelerle Bafra ilçesinde eğitimve öğretimde haklı bir başarıve övgüyü hakeden, Bafra Galip Öztüürk Ortaokulu' nda etkinler durup bitme bilmiyor.

Daha önce okulun İngilizce Öğretmenlerinden Pınar Gültekin' in " Hello I Came " ( Merhaba Ben Geldim " adlı  İngilizce Meslekler Etkinliği' nden sonra bu defa da yine okulun bir diğer İnglizce Öğretmeni Esra Ayran da Occupations ( Meslekler ) konulu bir etkinlik gerçekleştirdi.

Galip Öztürk Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Esra Ayran, 6-B Sınıfıöğrencileriyle meslekler - Occupations konusunu işlerken, öğrencilerle bire bir , meslek kıyafetleri ve malzemeleriyle öğrencilerinde kalıcı öğrenmeyi hedeflemiş, öğrencilerine birebir tanıttığı mesleklerle b bu şekilde adeta özdeşleşmiş oldu.

Okul Müdürü Ahmet Kafkas " Hem İngilizce öğretmenimiz Esra Ayran ’ı hem de 6-B Sınıfı öğrencilerimizi, bu çalışmalarından dolayı tebrik ederiz." dedi.

Oktay Zerrin- Bafra