19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nun da yer aldığı, Dereköy ve Yörükler Su Ürünleri Kooperatifine bağlı balıkçılarla Samimi bir ortamda sohbet havasında geçen ziyarette balıkçılık sektörünün sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu.

‘16 Nisan’da Milletimiz, Türkiye’nin güçlenmesinden yana kararını verecek ve ‘evet’ diyerek ülkesini aydınlık yarınlara taşıyacak’, diyen Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt;’’ Önümüze bir sandık gelecek. Biz AK Parti olarak her zaman olduğu gibi daha fazla koşarak, daha fazla çalışarak bu işi de rahatlıkla başaracağız. Anayasa değişikliği ile hizmetlerin devamı için, geleceğiz için, yapılanların üzerine daha fazlasının konulması için hükümet sisteminde yapılacak değişikliğin iyi anlatılması lazım. Bu süreçte sizlere çok önemli görevler düşmekte. Bundan önceki sürede Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış oldukları hizmetlerin daha fazlasını yapması için Anayasa değişikliğine ihtiyaç var." dedi.

Balıkçıların sorunlarını dinleyen ve tek tek not alan Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, sorunları çözüme kavuşturmak adına çalışmalar gerçekleştireceğini belirtti.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; "İlçemizin en önemli geçim kaynaklarından ve özelliğinden biri olan ve geçimini balıkçılık ile sürdüren vatandaşlarımızla bir araya gelerek sektörün sorunlarını konuştuk. Sayın Vekilimizin daha öncede bu konulara yönelik çalışmalar yaptığını biliyorum, girişimlerinden ve hassasiyetinden ötürü Milletvekilimize teşekkür ediyorum.’’ dedi.