Sivil toplum kuruluşlarının ilçeye katkı sağladıklarını belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ 19 Mayıs Alaçamlılar derneği kurulduğu günden bugüne ilçemizde Alaçamlılar Kültürünü yaşatmaya çalışan bir dernektir. Belediye olarak bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada ilçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına her türlü desteği vermeye hazırız.’’ dedi.

‘16 Nisan herhangi bir siyasi partinin veya bir şahsın seçimi değil’ diyen Başkan Topaloğlu; ‘’Gelecek nesillerimiz için artık Türkiye’de siyasi istikrarsızlığı kaldırmak için ve bunun yansımalarına yönelik olarak ekonomimizde siyasete bağlı bir dalgalanma olmaması için, sırf siyasetten dolayı fakirleşmemek için bir tercihe gideceğiz. Hayır oyu kullanmayı düşünen kardeşlerime şunu söylüyorum birilerinin yalanlarıyla değil 18 maddenin gerçekten ne getirdiğine bakarak tercihte bulunalım. İlçemizdeki 17 bin seçmen doğruyu bilsin ama yine de hayır oyu verecekse onlara da saygımız sonsuz.’’ dedi.

Kahvaltı programını düzenleyen 19 Mayıs İlçesi Alaçamlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ve Başkanı Abdullah Bülbül’e teşekkür eden Başkan Topaloğlu, bu birlik ve beraberliğin daim olmasını diliyorum.dedi

Kahvaltı programı duanın yapılmasının ardından son buldu.