Samsun’da sosyal medyada paylaşım yapma yüzünden çıkan tartışmada 20 yaşındaki arkadaşını 6 yerinden bıçakla öldürdüğü iddia edilen 18 yaşındaki genç, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Olay, İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi’nde önceki gün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 yaşındaki Bülent Koşar, arkadaşı 18 yaşındaki Batuhan A. ile bir sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımdan dolayı tartıştı. Tartışmanın bir anda büyümesi üzerine Batuhan A., bıçakla saldırdığı Bülent Koşar’ı göğsünden, karnından ve bacağından olmak üzere 6 yerinden bıçakladı. Kanlar içinde kalan Bülent Koşar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polislerin ısrarı üzerine kendisini sosyal paylaşım sitesindeki bir paylaşımdan dolayı arkadaşı Batuhan A.’nın bıçakladığını ifade eden Bülent Koşar, hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Olaydan sonra polise teslim olan Batuhan A., Samsun Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu’nda ifadesi alındıktan sonra dün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Batuhan A. adli kontrol artı ile serbest bırakıldı. Ancak, Bülent Koşar, yapılan müdahalelere rağmen dün akşam tedavi gördüğü Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Batuhan A., bıçakladığı arkadaşının ölmesi üzerine dün akşam Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yeniden gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edilen Batuhan A., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.