AK Parti, Samsun'daki 15. seçim koordinasyon merkezinin açılışını Atakum'da büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Açılışta konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ile Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkanı Zihni Şahin, gösterilen büyük ilginin Cumhur İttifakı'nın zaferini gösterdiğini ifade etti.

"SANDIKLAR SİZE EMANET"

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy yaptığı konuşmada, "31 Mart günü oy pusulalara öyle bir basacaksınız Cumhur İttifakına oy vermeyenler utanacak. FETÖ utanacak, Pensilvanya utacak. İki liderin başını göğe çıkarın, sandıklar size emanet." dedi.

"GÜZEL HİZMETLER DEVAM EDECEK"

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı "Bu güzel hizmetler bundan sonra da devam edecek. Bundan sonra da Atakum sokaklarında olcağıma söz veriyorum. Bizim Atakum sevdfamız bitmez bizim samsun sevdamız bitmez ken Recep Tayyip Erdoğan talebesiyim. Ben Recep Tayyip Erdoğan'ın talebesiyim. Türkiye artık Atakum'u konuşuyor." diye konuştu.

"SAMSUN BİZİ BAĞRINA BASTI"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, "Bafra'da 2009 yılında göreve başladım. Bafra'da özellikle ekonomi alasnında önemli çalışmalara imza atık. Bafra OSB ve Sera OSB için önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Bafra toplumun tüm kesimleri ile bir arada olduk. Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra da aynı mantıkla hareket ettim. Ortak akıllık hareket ederek Samsun'un geleceği için birlikte çalıştık. Taşın altına kendimizi koyduk. Tüm Samsun biz bağrına bastı. Atakum sadece Samsun'un değil Karadeniz'in en gelişmiş ilçesi Atakum'a ne kadar hizmet etsek az. Topumun her kesimine hitap edecek bir cazibe mnerkezi olacak. Atakum Kültür Sanat ve Turizm merkezi olacak." şeklinde ifade etti.

"15. SKM'Yİ AÇIYORUZ"

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu "15. SKM'yi açıyoruz. Tüm Atakum'u Pazar günü Cumhuriyet Meydanı'na davet ediyorum. 15 Temmuz'da milletimiz bir ittifak sergiledi. Vatandaşlarımız 'milletin iradesine kimse gem vuramaz' dedi. 31 Mart, sadece belediye başkanlığı seçimi değil, bu birliktelik bundan sonra da devam edecek." diye konuştu.

"18-0 YAPMAYA VAR MISINIZ?"

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, "Cumhur İttifakı sokaklarda kurulan pazarlıklar birliği değil. Kanımız son damlasına kadar bu ittifakın yanındayız. 18-0 yapmaya var mısınız?" dedi.

"ZAFERE TAŞIYACAĞIZ"

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, "31 Mart'ta Cumhur İttifakını zafere taşıyacağız. Cumhur İttifakı çıkarlar üzerine değil, milletimizin gönlünde oluşan bir ittifak. Bu millet kimseye pabuç bırakmaz. Ekonomik darbe girşimi yapmak istediler, onu da bertaraf ettik. Bu seçimin sonucu en çok mazlum coğrafyalar bekliyor. Hem Atakum'da hem de Büyükşehir'de yüksek oy almak için çalışacağız" diye ifade etti.

"SAMSUN'DA BÜYÜK HEYECAN"

Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustaf Demir, "13. seçim kampanyasını yapıyorum. Bu zamana kadar ki en heyecanlı seçim çalışmasını yaşıyoum. Tüm Samsun büyük bir heyeacana büründü. Yeni sistemdeki ilk önemli seçimde 90 gündür alanda çalışıyoruz. Tüm Atakumlulardan her zamankinden daha fazla destek beliyoruz. İstihdam başta olmak üzere 1 milyon 350 bin insanımız için çok nitelikli projeler ile yerel yönetimlerde yepyeni bir çağ başlayacak. Önümüzdeki 5 yılda projelermizle trafik problemini çözeceğiz. Raylı sistemini yer altına alacağız. Bu projeyi Ulaştırma Bakanlığına yaptıracağız. Batı çevre yolunu en kısa zamanda başlatacağız. Batı çevre yoluna atakum'dan 5 farklı giriş olacak. En yüksek oyu Samsun'da alarak tüm Türkiye'ye güçlü bir mesaj verelim. 31 Mart'tan sonra Samsun'u şaha kaldıracağız." şeklinde ifade etti.

"CUMHUR İTTİFAKI'NA İNANMIŞ O RUH VAR"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Atakum'da bu akşam Cumhur İttifakının o inanmış ruhu var. Atakum'da yaşayanlar CHPli belediyecliğinin neler yaptığını iyi biliyor. Ardınan da AK belediyecilikle neler yaptığını görüyorsunuz. Onların adı Millet İttifakı ama içeriğini açıklamayadıkları bir yapı var, biz orada kimlerin olduğunu çok iyi biliyoruz. Biz ortak bir Türkiye hayalinde birleştik. 1994 yılında Cumhurbaşkanımızın İstanbul'da başlattığı büyük dönüşümü bundan sonra da devam ettireceğiz. Cumhurbaşkanımızı büyük bir coşkuyla karışılayıp ona en güzel mesajı verelim" dedi.