27. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili A. Adayı Abdurrahman Çamaş Bafra ilçesinde gazeteciler ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Bafra ilçesinde görev yapan gazeteciler ile Bafra`da bulunan bir restoranda bir araya gelen 27. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili A. Adayı Abdurrahman Çamaş, Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve yönetimi burada gazeteciler ile sohbet etti. Sohbet ve kahvaltı programının ardından konuşan Abdurrahman Çamaş, “ Sözlerime başlamadan terör devleti İsrail`in yaptığı katliamı lanetle kınıyor ve saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Türkiye'miz 24 Haziran`da yapılacak olan seçimlerde sistemi belirleme gibi bir durumdadır. Ülkemiz gerçekten son zamanlarda dış güçlerin bir saldırısı altında. Türkiye`yi güçsüz kılmak, parçalamak ve bölmek adına yapılmış planlar tüm hızıyla devam etmekte. Daha önceden PKK terör örgütüyle yapılan denemeler başarıya ulaşamadı. Onun peşinden IŞİD denen lanetli örgütle çıktılar. Şehirlerimizde bombalar patlatarak yüzlerce insanımızı şehit ettiler. Onun akabinde FETÖ denilen terör örgütüyle vurmaya çalıştılar. Allah`a şükür ki halkımızın sağduyusu ile bu belayı atlattık. O geceyi şöyle bir hatırlarsak ilk açıklamayı yapan liderimiz Devlet Bahçeli`dir. Liderimiz o gün yanlış hatırlamıyorsam 21.45 civarında hükumetimin ve devletimin yanındayım açıklaması ile tüm Türkiye` ye yön vermiş oldu. O gece ile ilgili duyduğumuz bir olayı anlatacağım.

SIĞINA İNELİM DİYORLAR

O gece olay esnasında liderimize efendim ışıkları söndürüp sığınağa inelim diyorlar. Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli`de Arkadaşlar ışıkların hepsini yakın burada ışıklar sönerse Türkiye`ye söner diyor. İnşallah bu seçimde birlik beraberlik içerisinde olup elimizi ülkemizin geleceği için taşın altına koymalıyız. Ben halkımızdan bu seçimlerde ülkemizin bekası ve geleceği için yapılan Cumhur İttifakına destek vermelerini istiyorum” dedi.