" YKS(ÖSS, YGS) sınavının 39.sunuda tamamladık. 1980'den 2020'ye 39 kez.Bu güne kadar, 38 kez sınava girdim. ( YKS (ÖSS,YGS ) Şimdi ise 39. YKS Sınavı' na girdim.

Bu yılki Türkçe sorularda zorlandım. Ben bu soruları çözerken zorlanmazdım. Yarım saat ilave süre verilmesi bunum için mi diye düşünüyorum. Çünkü daha önceki sınavlarda bu kadar kendimi kötü hissetmedim. Matematik ve Fen Bilimleri sorularından bir elin parmakları kadar çözdüm. Bunlar için çalışmak gerekir. Mezun olalı 40 yıl oldu. Hiç çalışmadan sadece ilk günkü sınava girdim. 39.sınavıda geride bıraktık."

 Topçuoğlu, İşletme Fakültesi ( Yönetim Organizasyon Bölümü ), Turizm Otelcilik MYO, Otobüs Şoförlüğü ( Kaptanlık ) bölümü ve İktisat Fakültesi ( Kamu Yönetimi ) .2 Önlisans 2 lisans bölümlerini başarıyla bitirdi.

Şimdiki son devam ettiği bölüm ise İlahiyat olup bu okulun 4.sınıfına devamediyor. Adem Topçuoğlu; gençlerin sınava girdiği için kendisine kızıp kızmadıkları sorusuna ise " Evet kızanlar da oluyor gençlerden fakat benim onlara pek sorun oluşturacağımı sanmıyorum. " dedi.

 Aynı zaman da Türk Kızılayı' na da bugüne kadar vermiş olduğu kanlarla, bronz, gümüş ve altın madalyalar ve plaketler almış bulunuyor.

Sınavlara girmekten evlenecek zaman bulamayan Adem Topçuoğlu, bazı tv' lerdeki " " Evlenme Programları " na da katılmıştı.

Adem öğretmenin bir diğer kolikliği ise, motosikletiyle Türkiye Turu etkinlilerine katılmasıydı.

 Oktay ZERRİN-  Özel Haber- Bafra