Bayramlar; birlikteliğin, paylaşmanın, güzel hasletlerin ve geleneklerin uygulanarak gelecek kuşaklara aktarıldığı, millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi, barış, kardeşlik, dostluk ve muhabbet gibi değerlerin pekiştirildiği bu önemli günlerimizin manevi dünyamız ve kültürümüzdeki yeri çok büyüktür.

Türkiye’mizin birliği ve dirliği adına, vatanı ve milleti için şahadet şerbeti içen tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Milletçe hep birlikte nice bayramlara erişmek dileğiyle Ramazan Bayramının memleketimize, ülkemize ve bütün İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum.

Seçimlere çok az bir zamanın kaldığı bu günlerde umuyorum ki ülkemizin geleceği ve demokrasimiz adına güzel bir seçim olur ve halkımızın yoğun desteğiyle partimiz ve ülkemiz adına çifte bayram yaşarız. 

Ayrıca 18 Haziran 2018 Pazartesi günü saat 14.00’de Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Samsun Cumhuriyet Meydanında halkımıza hitap edecektir. Yine aynı gün sabah saatlerinden itibaren Bafra ilçe başkanlığımız önünden araçlar hareket edecektir. Ben bu vesileyle tüm halkımızı Cumhurbaşkanımızın mitingine davet ediyor, tekraren bayramınızı tebrik ediyorum.” 

          Av. İbrahim Semiz

Ak Parti Bafra İlçe Başkanı