AK Parti Samsun İl ve İlçe Teşkilatlarında kongreler öncesi temayül yoklaması yapılarak, görüşmeye davet edilen belediye başkanları, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve eski ilçe başkanlarına, 'İlçe ve il başkanından memnun musunuz, kim aday olsun, yönetim kurulunda görmek istedikleriniz var mı' şeklinde sorular yöneltildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Genel Başkanı olması sonrası başlayan kongre takvimi süreci nedeni ile Samsun'da temayül yoklaması yapıldı.

BAŞKANA TAM DESTEK  

AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı binasında yapılan görüşmelerde, Belediye Başkanı,Eski İlçe Başkanları,Kadın Kolları Başkanı,Gençlik Kolları Başkanı,Yönetim ve Belediye meclis üyeleri kongreler öncesi durum değerlendirmesi yapıldı ve oylamaya geçildi.

OYLAMA’DA FİRE YOK

Belediye Başkanı,Eski İlçe Başkanları,Kadın Kolları Başkanı,Gençlik Kolları Başkanı,Yönetim ve Belediye meclis üyeleri oy kullandı.Oy Kullanma İşlemi Bittikten sonra Kapalı zarflar  Ak Parti Samsun Bölge temsilcisi tarafından Samsun İlbaşkanlığına getirildi.

Edindiğimiz Bilgiye göre Yapılan Kapalı Oylamada, Oy Kullananların hepsi  yeniden Bafra İlçe Başkanı olarak Tuncay Yurduseveni görmek istediklerini belirttiler.

BRT HABER MEDYA GRUBU

Kaynak Gösterilse dahi haber kopyalanamaz