AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı,Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,ve AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, İkizpınar, Darboğaz, Dikencik, Alaçam, Yeşilköy ve Uluağaç Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet edip hal hatır sordu.

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz; , Milletvekilimiz,Belediye Başkanımız ve  ilçe yönetim kurulu ile Mahallerimizi (köy) ziyaret ettik. Mahalle sakinleri ile samimi sohbet ortamı oluşturduk. Gösterdikleri samimi sohbetten dolayı çok teşekkür ediyorum. Baframıza hizmet etmek, bizim en büyük samimiyetimiz olacaktır.”dedi.Başkan Semiz, Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız Hep Birlikte TÜRKİYE olacağız. Daha güzel yarınlar için, durmak yok yola devam.”dedi.

Ziyaretler sonunda açıklamada bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, son dönemlerde köy ziyaretlerine ağırlık verdiklerini belirterek, "Köy ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Bu taleplerinin yerine getirilmesi ve hizmet halkamızın genişletilmesi için çalışıyoruz. Dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı; Köylerimizin sorunlarını anında çözmek, alt ve üst yapı problemlerinin büyük çoğunluğunun çözüldüğünü görmek bizleri mutlu ediyor. AK Parti iktidarı ile yüzleri gülen vatandaşlarımıza daha fazla hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Bu millete ne kadar hizmet etsek azdır" dedi. -