15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen programa  AK Parti Samsun Milletvekili Orhan KIRCALI, İl Başkanı Ersan AKSU, İlçe Başkanı Av.İbrahim SEMİZ, Belediye Başkanı Hamit KILIÇ, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit YILMAZ , İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat ARSLAN ve çok sayıda genç katılım sağladı.

Gençlere tavsiyelerde bulunan Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz; ‘‘Bu ülkenin yarınları olan genç kardeşlerimize güvenimiz tamdır. Gençlerimiz için bölgemizde ki çalışmalarımız devam ediyor. Bu vesileyle genç kardeşlerimizle bir araya gelmekten, onlarla sohbet ve muhabbet etmekten her zaman memnuniyet duyuyoruz. Bu hareketin lideri sizleri nasıl önemsiyorsa, bizlerde sizi öyle önemsiyoruz. Bu toplantıları önemsiyoruz. Mahalle de bizim, gençlikte bizim, ülke de bizim. Bizler sizin her daim emrinizdeyiz. Her hangi bir sıkıntınız olursa 7/24 sizlerin hizmetinizdeyiz. Bu ülkenin geleceği olarak kendinizi güzel yetiştirmenin gayreti içerisinde olun. Gayret eden, sabırla başarıya koşan gençlerimize teşekkür ediyor, kendilerine her platformda başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç;Gençlik olunca; heyecan da coşku da en üst düzeydeydi.

Gençlerimizin fikirleri, talepleri çok değerli. Hem yapılan çalışmalar hakkında fikirlerini hem de onlar için neler yapabilirizi konuştuk.

Tüm imkanlarımızla gençlerimizin her zaman yanlarındayız.

Teşekkürler gençler!

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı,yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

 “Z Kuşağı ve Biz..

Ak Parti Bafra Gençlik Kolları ‘mızın düzenlediği “Mahalle Bizim Gençlik Bizim” programımıza katılarak çocukla çocuk, gençlerle genç olduk. Emeği geçen AK Parti ilçe teşkilatını ve  yönetimlerine teşekkür ederim.

Maşallah gençler gümbür gümbür geliyor”Dedi.