Bafra Berberler Odası Başkanı İmdat Akay'ın, Bafra Madeni Sanatkarlar odası’nın Makamında çekindiği fotoğraf sosyal medyada günün konusu oldu.
Bafra Berberler Odası Başkanı İmdat Akay'ın, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum’un makam odasına girip makam koltuğunda fotoğraf çektirmesine berberlerden tepki var.
Marangozlar odası başkanlık seçimi 14 Ocak’da Madeni Sanatkarlar Odasında Gerçekleşmişti. Seçimde divan kurulu üyesi olan Berberler Odası Başkanı İmdat Akay verilen arada Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum’un Makam odasına gidip makam Koltuğunda fotoğraf çektirmesi ve bu fotoğrafı sosyal medyadan paylaşmasına berberlerden tepki yağıyor.
Görüştüğümüz berberler tepkilerini şöyle dile getirdiler.
-Sana ait olmayan makam koltuğunda fotoğraf çektirip paylaşması çok ayıp hiç yakışık almadı.O Makam odasının bizim odanın olmadığını biz biliyoruz ama bilmeyenler ne düşünür acaba….
-Çok Saçma paylaşım başkana sormazlarmı senin neden makam odan yok diye
-Başkasının Makam koltuğundan fotoğraf çekip reklam yapmasına gerek yok.Orasıda bir odanın makam koltuğu sormazlarmı sende oda başkanısın senin neden makam odan yok diye
-Vallahi ben berberler odasının yerini dahi bilmiyorum.
-Bizim Berberler odasına 2 kişi sığamıyor ne koltuk var ne de masa belki başkan kıskanmıştır neden benim makam odam yok diye

NOT:Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, Benim Böyle bir şeyden haberim yok olsaydı kesinlikle buna izin vermezdim diye konuştu.

İŞTE MAKAM ODASININ GERÇEK BAŞKANI