AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı Kuruluştan Bugüne kadar AK Parti de görev yapmış olan tüm teşkilat mensuplarını bir araya getirdi.

          "KURULUŞTAN BUGÜNE HEP BİRLİKTE 2023'E" adlı Ahde Vefa Programının tüm Türkiye'de ilk kez Samsun ili AK Parti Teşkilatı tarafından, Samsun ilinde de ilk kez Bafra AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleştirildiğini belirten Başkan SEMİZ, "Bizde gönüllülük ve gönüldaşlık esastır" mesajını verdi.

          AK Parti Bafra ilçe Başkanı İbrahim SEMİZ, “Partimizin Kuruluşundan Bugüne kadar teşkilatımızda görev yapmış olan Yol Arkadaşlarımızla bir araya gelerek sürekli istişare halinde olmaya özen gösterdik. Bu programda da tüm teşkilat mensuplarımızla tekrar bir araya gelerek kurduğumuz güçlü gönül köprüleriyle 2023 hedeflerimize birlik ve beraberlik içinde emin adımlarla ilerliyoruz” Dedi.

          Başkan SEMİZ, "AK Parti'nin yolu, her zaman millete hizmet için birlik ve vefanın yolu olmuştur. Kimse aksini söyleyemez ki; 20 yıldır tek başına iktidar olmamızın dayanağı budur. Yaptığımız reformların, vizyoner yatırımların itici gücü budur. Çünkü bizde hasbilik vardır. Yani, karşılık beklemeden çalışma, dava aşkı, gönüllülük ve gönüldaşlık esastır. İşte tam bu esasta buluşarak verimli bir toplantı daha gerçekleştirdik. Tüm Başkan ve yöneticilerimize, AK Partinin Güçlü AK Kadrolarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu anlamlı gecede Milletvekilimiz Orhan KIRCALI, İl Başkanımız Ersan AKSU, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa DEMİR, İlçe Başkanımız İbrahim SEMİZ, Belediye Başkanımız Hamit KILIÇ, İl Başkan Yardımcılarımız, Önceki Dönemlerde görev yapmış İlçe Başkanlarımız Haluk BÜLBÜL ve Tuncay YURDUSEVEN, Önceki Dönem Belediye Başkanlarımızdan Zihni ŞAHİN, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın Kolları Başkanımız ile Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanımız ile Yönetimi, Mahalle Başkanlarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Kuruluştan Bugüne AK Parti Teşkilatımız da İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, Kadın Kolları Başkanlığı, Gençlik Kolları Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği, Mahalle Başkanlığı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış olan tüm Teşkilat  Mensuplarımız bir araya geldi. 2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerlediğimiz bu günlerde ALLAH birlik ve beraberliğimizi daim eylesin...