Ankara kulislerinin yanı sıra Bafra’da da kulislerde özellikle Bafralı aday adaylarının ciddi bir çalışma yürüttükleri öğrenildi.

Bafra siyaseti’nde değişik bir hareketlilik yaşanıyor. 2023 yılı'nda yada Ola ki bir erken seçim durumunda Samsun vekil listesi çalışmaları için AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı, İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir’e Önümüz günlerde Bafra’dan 3 kişilik bir ekibin gideceği öğrenildi.

GİZLİ YÜRÜTÜLÜYOR

Bafra yerel siyaseti’nde  ilginç gelişmeler yaşanıyor. Gözlerden ırak bir hesaplama yavaş yavaş su yüzüne çıkarken, Samsun ve Bafra Bölgesi Adayı için vekil listesi ayarlamaları da gündemde.

Çok gizlilikle yürütülüyor….

Samsun  vekil listesi hazırlığı için AK Parti Teşkilat Başkanı, İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir ile görüşecek 3 kişilik ekipte ilginç insanlar yer alırken, bu senaryonun gerçekleşmesi durumunda AK PARTİ vekil listesinin kulisleri hareketlendireceği iddia ediliyor.

Ankara’ya gidecek ekipde Eski AK Parti Samsun İl başkanı’nın da olduğu belirtildi.Eski İl Başkanı’nın Bafra’lı adaya destek vermek için Ankara’ya gideceği ifade edildi.

Görüşme gerçekleştikten sonra tüm detayları sizlerle paylaşacağız.