Çamlıdağ şarküterinin 2. katına açılan kahvaltı salonuna ilgi yoğun oldu açılışa ;Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Bafra Emniyet  Müdürü Mustafa Yiğit,Bafra Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar ,Bafra Trafik Emniyet Amiri Kenan Bıyık, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın,Genç İş Adamları Başkanı Yavuz Muratoğlu, Banka Müdürleri ve Meydan Esnafı Katıldı.

 Açılışta davetlilere Çamlıdağ ürünleri tanıtılıp kahvaltı şeklinde ikramda bulunuldu.açılışta konuşma yapan Temel Camlıdağ;

 

“Çamlıdağ Şarküteri 1931 yılında,Temel Çamlıdağ tarafından kurulmuş bir aile şirketidir.

Baba`dan görevi alan Mehmet Çamlıdağ, ikinci Kuşak olarak,aynı gayretle faaliyetleri

devam ettirmiştir.

Şu anda da, üçüncü kuşak olarak torun Temel Çamlıdağ’ın yönetimin deki kuruluşumuzun 7 tanesi Samsun ve 1 tanesi Bafra’da olmak üzere şubeleri mevcuttur. Bünyesinde 90 kişi çalıştıran firmamız, sucuk,pastırma, kavurma ve tereyağı üretimini de Tekkeköy’deki fabrikasında kendisi gerçekleştirmektedir.

 

Üç yıldır Bafra’da şarküterisi ile Hizmet veren Çamlıdağ, bir hafta önce, üst katına kahvaltı salonu açarak yoluna devam Etmektedir. Bafra şubemizde 5 arkadaşımız çalışmakta iken, yeni açtığımız kahvaltı salonu ile bu sayı 6 kişiye ulaşmıştır; amacımız özenle üretmiş olduğumuz ürünlerimizi siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunmak ve daha fazla sayıda Bafralı kardeşimize iş olanağı sağlamaktır.”dedi.

 

Temel Çamlıdağ açılışa Gelen bütün misallerle tek tek ilgilendi ve şükranlarını sundu.