Edinilen bilgiye göre, sabah 10.00 sularında Cumhuriyet Caddesi, Güven Sokakta bulunan bir kargoda, kendisini İ. İletişim müdürü olarak tanıtan G.G beni Mehmet T. gönderdi firmanız adına gelen paketi teslim almaya geldim dedi. Kargo Acente Sahibi Selcan Ç. İ. İletişimin sahibini yakından tanıdığı için paketi vermek istemedi. paketi almaya gelen dolandırıcılık şebekesi üyesine biz paketi teslim ettik dedi.

'Kargo sahibi hareketlerinden şüphelendi'

G.G'nin hareketlerinden şüphelenen kargo sahibi dolandırıcıyı takip etmeye başladı. Atatürk Bulvarında takip edildiğini anlayan G.G kaçmaya başladı. Kaçarken yere düşen dolandırıcı vatandaşlar tarafından yakalanarak polise haber verildi. olay yerine gelen Bafra Emniyet Müdürlüğü Asayip Büro ekipleri dolandırıcının ifadesini almak üzere Emniyet karakoluna götürdü.

'Türkiye Genelinde Suç Örügütü'

Emniyette yapılan araştırma sonucunda, Türkiye genelinde bu şekilde çok yere dolandırdıkları en son İstanbul Güngören semtinde bir iletişim firmasını 430 bin lira dolandırdıkları tespit edildi. Bafra'da da 43 bin lira dolandırmaya çalışan şebeke elemanı G.G sağlık raporunun ardınıdan emniyete ifade vermeye götürüldü.

Olayla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılıyor.