Haber: Emre ŞAhinol / Bafra ilçesi Fatih Mahallesi Sedde mevkisinde dün öğle saatlerinde yol kenarında devrilen motosikletin yaklaşık 40 metre uzağında çalılıklar arasında 2 kişinin hareketsiz yattığını gören kamyon şoförü, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.


İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekiplerin yaptığı kontrolde, bu kişilerin öldüğü belirlendi. Yapılan araştırmada, cesetlerin Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Sefa Yıldırım ile Çağlar Şen’e ait olduğu saptandı.

Son yolculuğuna köyleri Ortadurak ve Balıklar mahallelerinden uğurlanan Sefa Yıldırım ve Çağlar Şen’i arkadaşları yalnız bırakmadı. Gençler göz yaşları içinde toprağa verildi. Sefa Yıldırım balıklar mahallesine toprağa verilirken, Yıldırım’ın küçük kardeşi Ömer’in göz yaşları ve feryadı köyde yankılandı. Baba Erol Yıldırım güçlükle ayakta durdu. Anne Rabia Yıldırım ise oğlunu göz yaşları ile son yolculuğuna uğurladı. . Cenaze namazına katılan okul arkadaşlarından.

KAMYONET SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

Samsun’un Bafra ilçesinde yol kenarında devrilen motosikletin yakınındaki çalılıklar arasında lise öğrencileri Sefa Yıldırım (17) ve Çağlar Şenin (17) cansız bedenlerinin bulunmasıyla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Kamyonet sürücüsü Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim olan Kadir Boz çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI: KORKTUM! TEK BAŞIMA TESLİM OLMAK İSTEMEDİM

60 TR 925 plakalı kamyonet sürücüsü Kadir Boz’un mahkemedeki ifadesi, ortaya çıktı. Hakim karşısında kendini savunan Kadir Boz, Motosikletli gençlerin kendisine arkadan çarptığını, korktuğu için olay yerinden ayrılıp mahalle muhtarı ile beraber teslim olmaya gittiğini söyledi.