Samsun'un Bafra ilçesinde sevgilisi olduğu iddia edilen Belgin Ş. ile birlikte Kızılırmak'a atladıktan sonra kaybolan Osman Ertekin'in bulunması için Ankara Jandarma Komando Arama Kurtarma Tabur Komutanlığından arama kurtarma ekipleri geldi.

Samsun'un Bafra ilçesinde, Kızılırmak'ta akıntıya kapılarak kaybolan Osman Ertekin'in bulunması ile ilgili çalışmalar 4'üncü günde sonuçsuz kaldı.

Samsun'un Bafra ilçesinde sevgilisi olduğu belirtilen Belgin Ş. ile birlikte suya atladıktan sonra akıntıya kapılarak kayıplara karışan Osman Ertekin'in bulunması için devam eden çalışmalara sağlık, itfaiye, emniyet, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ile Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı dalgıçlarının yanı sıra Ankara Jandarma Komando Arama Kurtarma Tabur Komutanlığı ekipleri de katıldı.

Kızılırmak nehrinde kaybolan Osman Ertekin'in bulunması için 5'inci günde arama çalışmaları sürürken, ekiplerin suda ve nehir boyunca yaptıkları arama çalışmaları dün de sonuçsuz kaldı. Osman Ertekin'in bulunması ile ilgili çalışmalar bugünde devam edecek.

Samsun'un Bafra ilçesi Fatih Mahallesi'ndeki Çetinkaya Köprüsü civarında 16 Mart gecesi suda akıntıya kapılarak kaybolan Belgin Ş. ile sevgilisi olduğu belirtilen Osman Ertekin'in bulunması amacıyla çalışma başlatılmış, Belgin Ş'nin cansız bedeni ırmak kenarında çalılara takılmış halde bulunmuştu.