Bafra Eğitim-Birsen  İlçe Başkanı Hamdi Yıldız,Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katip oğluna görevi kötüye kullanmak suçundan 6 Ay 7 gün hapis cezası verilmesinin  ardından sosyal paylaşım sitesi facebook sayfasından bir açıklama yayınladı.

 Bafra Eğitim-Birsen  İlçe Başkanı Hamdi Yıldız Açıklamasın’da

Bakanlığın çıkarmış olduğu yasa ve yönetmelikler gereği yapılan uygulamayı yargıya taşıyanlar hukuk dairesinde hak arama mücadelesine girmeleri anlaşılır belki ama bu süreçte dava açanlardan bazıları ve temsilen konuşanların süreci şahsileştiren açıklamaları asıl niyetlerinin ne olduğunu ortaya koymaktadır.

Bu açıklamaların kendi tabanlarında da oluşturduğu rahatsızlık arkadaşlarımız tarafından ifade edilmektedir. 
Hukuki Sürecin devam etmesine rağmen ilçe milli eğitim müdürü ve şube müdürünü 6 ay 7 gün hapiscezasını almış gibi haber yaptırmaları TES temsilcisinin kendini kandırmaya ve rahatlatmaya yönelik bir açıklamadan başka bir şey değildir. 
Gerçekleri çarpıtarak yapılan açıklama asıl niyetlerin ne olduğunu ortaya koyan bir yaklaşım olmuştur. 
Bafrada üye bazında hızla kan kaybeden sendika yetkiyi kaybetmenin izahını yapamayıp farklı cephelere yönelmesini biz anlıyoruz ama tabanlarına anlatamadıkları açık ve net. Bafrada eğitim öğretim son 1.5 yıl içerisinde geçmiş dönemlere göre Şah'a kalkmıştır.
Bunda öğretmenlerimizin katkısı çok önemlidir ancak herkesin takdir edeceği bu koordinasyonu sağlayan idarecilerimizin önemi bir kat daha fazla önem arz etmektedir.
İdari mahkeme kararı geri gelen idarecilerin haricinde tüm idarecilerimizi Baframızın eğitim öğretimine yaptıkları katkılardan ötürü her birisine ayrı ayrı teşekkür ediyor, işimizi en iyi şekilde yapmanın gönül rahatlığı içerisinde çocuklarımız için Baframız için çalışmaya devam edeceğimizi tüm dostlarımıza ve Baframıza duyuruyoruz.

Bafra-Eğitim Birsen İlçe Başkanı Hamdi Yıldızın paylaşımına gelen ,beğeni ve yorumlarda destek yağdı.