AK Parti Samsun’da 7. Olağan Kongre süreci tüm hızıyla sürerken Cumartesi gerçekleştirilen Bafra ilçe kongresinde önceki dönem Başkan Av. İbrahim Semiz tek aday olarak çıktığı kongrede 4.kez başkan seçildi.
GİAD AKP DEDİ TEPKİ TOPLADI
Bafra Genç İş Adamları Derneği ( GİAD) İlçe Kongresi’nden sonra Sosyal Medya hesabından yapmış olduğu paylaşımında……..
AKP İlçe teşkilatı 7.Olağan kongresi sonucu yönetime giren dernek üyelerimiz; Kenan Yıldızoğu,Mustafa Çağlayan,Emre Türker,Talha Gündüz,Furkan Bakan diye paylaşımda bulundu.


VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ.
Ak Partili vatandaşlar bu paylaşıma tepki gösterdi. Yönetime 5 üyesini sokan Giad önce partimizin adını yazmayı öğrensin diyerek tepkilerini dile getirdiler. 
TEPKİ GELİNCE DÜZELTTİLER
Yaklaşık 3 saat sosyal medya hesaplarında kalan paylaşım Gelen tepkiler üzerine  AK Parti diye düzeltildi.

CUMHURBAŞKANI AKP DENMESİNE ÇOK KIZIYOR
Cumhurbaşkanı  Erdoğan "Partimin kısaltılmış adı AK Parti’dir. AKP değildir. AKP diyenler ne yazık ki, demokratik noktadaki etik kurallara uymadan, siyasi etiği hiçe sayarak, bunu edep dışı söylemektedirler. Bizim Yargıtay Başsavcılığı’ndaki kısa adımız AK Parti’dir. Herkes bunu böyle yazmaya mecburdur. Benim yasal olarak kısaltılmış adım neyse sen onu söylemelisin. Söylemiyorsan eğer, o zaman iftira atıyorsun ve edepsizlik yapıyorsunuz. Bizi olmadığımız şekilde gösteriyorsun. Bizi olmadığımız bir şekilde anmaya çalışıyorsun. Şüphesiz bizim onlara saygımız olmaz. Oradaki AK  temizliği, adalet ve kalkınmayı ifade etmektedir.