Bafra TSO Başkanı Kocabaş BAFRA GİAD’ın kendileri için özel bir yeri olduğunu birlikte ortak akıl ile güzel projeler yapacaklarını belirtti.

Bafra Giad Kasım ayı iş yemeği toplantısı, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Özgür Topkaya, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tevfik Türken, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Tunç, Niyazi Kesim ve Nazmi Şener’in katılımlarıyla Niyazi Kesim Köprübaşı Restaurantta gerçekleştirildi. Yemekte ilk olarak söz alan Bafra Giad Başkanı Burak Özturan yaklaşık 1,5 ay önce seçilen Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve ekibini tebrik ederek konuşmalarına başladı. Başkan ÖZTURAN “ Bafra TSO çatısı altında, “Ortak Akıl” ile çalışarak, Üzerinize düşen sorumluluğun farkında olarak oda mensuplarının menfaatlerine uygun şekilde gelişmesine katkı sağlayacak başarılı işlere imza atacağınızdan şüphemiz yok.

Ortak akıl ile hareket edip Bafra’nın ticaretine, sanayisine, tarımına, istihdamına sağlayacağınız katkılar da biz Bafra GİAD  üyeleri olarak Her daim sizlere destek olacağız, sizlerin yanında olacağız,

daima yazılı fikirlerle bilgi paylaşımında bulunacağız” dedi.

Toplantıda Bafra TSO ekibine Tarım - Turizm ve İstihdam konularında BAFRAGİAD olarak hazırlanan taleplerin bulunduğu yaklaşık 20 maddelik bir dosya teslim edildi.

Programın devam eden kısmında BAFRA GİAD’da 10 yılı aşkın süredir aktif olarak üyelik yapan ve dernekte görev alan Yavuz Selim Muratoğlu, Faik Turan, Kenan Yıldızoğlu, Cahit Müderrisoğlu, Kenan Yıldırım, Yusuf Musaoğlu, Engin Liman, Alper Güngör, Muzaffer Cebeci, Halim Demircan, Özgür Topkaya, Ümit Sezgin, Ahmet Dürüst, İsmail Tosuner, Hüseyin Recep Ünlü ve Muharrem Uyar’a teşekkür plaketleri verildi.

Ardından Bafra Giad’a yeni üye olan Ecrin Bıçakçı, Duran Karamuk,Fehmi Aykut Şen, Alper Siper, Bertan  Özdemir, Engin Yavuz ve Ümit Oktar’a üyelik belgeleri takdim edildi.