Samsun'un Bafra ilçesinde motosikletle gezen iki lise öğrencisine çarparak ölümlerine neden olan ve olay yerinden kaçan kamyon sürücüsü, emniyette verdiği ifadede "Korkup kaçtım" dedi.

Samsun'un Bafra ilçesinde Fatih Mahallesi Sedde yolu üzerinde motosiklet ile gezen lise öğrencileri Sefa Yıldırım ve Çağlar Şen, burada bir kamyonete çarptı. Çarpışmanın etkisi ile çalıların arasına savrulan iki lise öğrencisi olay yerinde hayatını kaybetti. Yapılan ihbar üzerine olay yerine giden polisler, lise öğrencileri Sefa Yıldırım ve Çağlar Şen'in cesedini çalılar arasında buldu. Kaza sonrası olay yerinden kaçan kamyon sürücüsü ise bir süre sonra Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu. Kamyon sürücüsünün emniyette verdiği ifadede korktuğu için kaçtığını söylediği öğrenildi. Bafra ilçesinde iki lise öğrencisinin ölümüne neden olan kamyon sürücüsünün tutuklandığı bildirildi.

Öte yandan lise öğrencileri Sefa Yıldırım ve Çağlar Şen'in cenazeleri toprağa verilmek üzere Bafra Devlet Hastanesi morgundan aileleri tarafından teslim alındı.