Bafra Haber|Bafra İlçe Heyeti Cuma Namazı için Ortadurak Köyü Camiinde toplandı. Cuma Namazı sonrasında İlçe Heyetini kendi evinde misafir eden Ortadurak köyü muhtarı Bahattin Demşek köyün geçim kaynakları ve ihtiyaçları ile ilgili bilgiler verdi. Köy ziyaretinde köylülerle bir süre sohbet eden Kaymakam Türkel, burada yaptığı konuşmada köylere ziyaretleri sıklaştırarak devletin sıcak elini uzatıp sorunlarla her zaman ilgileneceklerini söyledi.

ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Muhtarın ve köylünün sorunlarını dinleyen Kaymakam Türkel, ’’Biz Bafra’da göreve başlayalı bir yıl oldu. Bu süre zarfında özellikle işlerin yoğun olmadığı, bağ bahçe işlerinin tarımın az olduğu zamanlarda daire amirlerimizle mahallelerimizi geziyoruz, Hem Cuma Namazımızı eda ediyoruz hem de köylülerimizle mahallelerimizde ki vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla sohbet ediyoruz. Bugünde Ortadurak Mahallemizde bir araya geldik vatandaşımızı dinledik, Muhtarımızı dinledik ve Cuma Namazımızı eda ettik, inşallah bu ziyaretlerimiz devam edecek ’’ dedi.

Bafra Kaymakamı Türkel’e ziyaret esnasında Bafra Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Çamaş, İlçe Yazı İşleri Şefi Muhammet Kara, İlçe Milli Eğitim müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürü Ahmet Dursun, İlçe Mal müdürü Tuğrul Naki Güner, Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdürü Hasan İrer İlçe Müftüsü Necmettin Kayar ile köy halkı ile köyün sorunları ve isteklerini dinledi.