Bafra Kaymakamlığı Yazı işleri Müdürü Necmettin Özel’in 16 Ocak’da emekli olacağın’dan dolayı boşalacak koltuğuna kimin geleceği Bafra’da merak konusu oldu..

Son Günlerde Bafra’nın Gündemin den Düşmeyen Bafra Yazı İşleri Müdürlüğü İçin İsmi Geçenlerle İrtibat Kurmaya Çalıştık. Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı ,Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu’nun Akrabası Mehmet Arslan Beyle Telefonla İrtibata Geçtik.Mehmet Arslan Bey Şu An Atakum Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Olarak  Görev Yapıyor.

 Telefon konuşmamız

Brt Haber-Mehmet Bey İyi Günler

Mehmet Arslan –Teşekkürler

Brt Haber Haber Merkezinden Arıyoruz .Bafra Yazı İşleri Müdürlüğü İçin İsminiz Geçiyor. Bu Konu Hakkında Biraz Bilgi Verirmisiniz

Mehmet Arslan-Benim Bafra Yazı İşleri Müdürlüğü İçin Herhangi Bir Başvurum Yokdur.

Brt Haber-Yazı İşleri Müdürlüğü İçin Herhangi Bir Girişimde bulundunuzmu?

Mehmet Arslan-Hayır Bulunmadım Böylede Bir Talebim Yokdur.

Brt Haber-Bafra’da Görev Yaptınızmı?

Mehmet Arslan-Bafra’da Görev Yapmadım. 19 Mayıs Ve Alaçam’da Görev Yaptım İyi Bir Bafralıyım’dır. Ama Yazı İşleri Müdürü Olmak  İçin Bir Talebim Yok. Ben Şu an Atakum’da Yazı İşleri Müdürüyüm Atakum’da Kurulu Bir Düzenim Var Onun İçin Düşünmuyorum Dedi.

Brt Haber- Teşekkürler Mehmet Bey Göreviniz de Başarılar Diliyoruz

 

Bafra Kaymakamlığı Yazı işleri müdürlüğü için ismi geçenlerden Biride

Belma Özeldir.

Belma Özel Bafra’da Sivil Savunma Müdürlüğü yapmış, Sivil savunma müdürlüğü kapanınca,Bafra Huzur evine Müdür olarak atanması beklenirken, Bafra Kaymakanlıgın’da yazi işleri şefi olarak göreve başladı.Belma Özel, Müdür kadrosun’da gözüktüğü için ve halen  Şef olarak devam ettiğinden dolayı  her ay belli bir maaş kesintisi uygulandığı ve Müdürlük beklediği gelen bilgiler arasında.