BAŞKAN HAMİT KILIÇ YAPTIĞI AÇIKLAMA DA

MODEL PROJE OLACAK.

Orta Ölçekli Sanayi Sitesi yaklaşık iki yıldır üzerinde ciddiyetle durduğumuz Bafra için oldukça önemli bir proje. Çevre Şehircilik İl Müdürlüğümüzle proje üzerinde istişare esnasında belediyemizin bu projesini referans edinerek farklı yerlerden taleplerde bulunulduğunu, Sadece Samsun bölgesinden değil, değişik yerlerden de bilgi edinilmek istendiğini öğrendik. Projemizin Türkiye genelinde bir model olacağına inanıyorum. Büyük ile küçük sanayi sitesi alanları arasında sıkışıp kalanlara hitaben bizler tarafından geliştirilen bir proje Orta Ölçekli Sanayi Sitesi.

HEM İMKÂN HEM İSTİHDAM SAĞLAYACAK

Orta Ölçekli Sanayi Sitesi projemiz ilçemizdeki merdiven altı imalat alanlarını şehir dışına taşımak, bu alanda hizmet veren vatandaşlarımıza imkân sağlamanın yanında istihdam açısından da önemi oldukça büyük. Hayata geçtiğinde 3 ile 4 bin kişinin iş sahibi olacağını hesaplıyoruz.

Bafra İlçe Başkanlarına Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Projesi hakkında ki görüşlerini sorduk

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AV.İBRAHİM SEMİZ

AK Parti ilçe Başkanı Av. İbrahim Semiz,Bafra orta ölçekli Sanayi sitesi projesi hakkında yaptığı açıklamada;

Orta Ölçekli Sanayi Sitesi projesi,Bafra’da İşletmelerimizin, mahalle aralarında ya da merdiven altlarında değil de çalışmalarını daha sağlıklı ortamlarda yapabileceği, istihdam sayılarını artırabileceği bir yatırım olacak.Bu proje ile şehir dışından yatırım yapmak isteyen bir çok firmayı da Bafra’ya getireceğine inanıyorum.

Semiz,Bir çok işsiz gencimize orta ölçekli sanayi sitesi projesi ile iş imkanı sağlayacağını rahatlıkla söylebiliriz

MHP İLÇE BAŞKANI BARBAROS TURNA

MHP ilçe Başkanı Barbaros Turna,Bafra orta ölçekli Sanayi sitesi projesi hakkında yaptığı açıklamada;

Bafra’mızın ihtiyacı olan bir proje özellikle tekstil firmaları şehir içinde olmakdan çok şikayetçi.Merdiven altı iş yapan firmalar bir arada toplanacak, Yani işini büyütmek isteyen esnaflarımız için büyük bir fırsat bu proje

Bu proje’nin Bafra Belediyesi’ne getirisi de büyük olacak buradan gelen paralar Bafra’mıza yatırım olarak geri dönecektir.Dedi

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI AYDOĞAN YILMAZ

İYİ Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Bafra orta ölçekli Sanayi sitesi projesi hakkında yaptığı açıklamada;

Çok yerinde bir proje,Bafra’mıza faydalı olacağına düşünüyoruz. Bu proje Avrupa birliği fonundan yapılabilirmi araştırmak lazım.Eğer bu proje fondan yapılırsa Esnaflar daha uygun bir fiyata iş yeri sahibi olmuş olacaklar.

Yılmaz,İlerleyen yıllarda Bafra Sanayi sitesi kalkacak onun için sanayi sitesinden yapılan başvuruların öncelik tanınması lazım diye düşünüyoruz.Hem orada ki esnafımız da mağdur olmamış olur.Kısaca Bafra’mıza güzel ve yerinde bir yatırım geliyor diyebiliriz..

CHP İLÇE BAŞKANI VAHİT PERÇİN

CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin,Bafra orta ölçekli Sanayi sitesi projesi hakkında yaptığı açıklamada;

Orta ölçekli Sanayi sitesi projesi Bafra’nın bir nebze olsun işsizliğini azaltacaktır diye düşünüyorum.Bafra’da dağınık bir görüntü veren firmalar orada daha rahat bir şekilde işlerini büyütebilirler.Bafra’mıza hem maddi hem de işsizlik bakımından faydalı olacağını düşündüğümüz bir projedir.Dedi

YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANI BİLAL ARSLAN

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bilal Arslan,Bafra orta ölçekli Sanayi sitesi projesi hakkında yaptığı açıklamada;

Kesinlikle projeyi başarılı buluyorum ,işsiz gençlerimiz orada iş imkanı bulacak,Esnafımız da daha rahat bir ortamda çalışma fırsatı bulup, işini büyüteceklerine inanıyorum dedi.

SAADET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI MUSTAFA ÖCAL

Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal,Bafra orta ölçekli Sanayi sitesi projesi hakkında yaptığı açıklamada;

Bafra’da üretici yada ithalatçı olan firmalar şehir merkezi içine dağılmış bir vaziyetdeler.Bu firmaların aynı çatı altında toplanması hem müşteri açısından hem de esnaf açısından çok faydası olacağına inanıyorum.Başarılı ve yerinde bir proje

DEVA PARTİSİ İLÇE BAŞKANI MUHARREM UYAR

Deva Partisi Bafra İlçe Başkanı Muharrem Uyar, Bafra orta ölçekli Sanayi sitesi projesi hakkında yaptığı açıklamada;

Bafra için Çok doğru bir proje ,Tesisler yapılırken Firma sahiplerinin mağdur olmaması açısından Sosyal alanların ve ulaşım sorunlarının baştan düşünülmesi gerekiyor.Bafra’mıza faydalı olacağını düşündüğümüz bir projedir dedi.