Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı,  OSB'lerde yaşanan sıkıntıları dile getirdiğimiz ve ayrıca ticaret odasının imkanlarının yanlı ve seçkinci bir anlayışla kullandırıldığı yönündeki haberlerinden dolayı  BRT HABER’e Yönelik Skandal Bir karar aldı.

Bafra Ticaret Odası Başkanı Oda  Haberlerini Tüm Basınla paylaşırken eleştiri yaptığımızdan dolayı BRT HABER’E Haber Paylaşmama Yasağı getirmesi bu devirde kabul edilemez bir yasakçı zihniyetin tezahürüdür.

Bafra Ticaret Odası Başkanı Yetkisi Olmamasına Rağmen Ticaret Odası Çalışanları üzerinde Baskı Kurarak Kurumuza Gönderilmesi Gereken Haber Ve Bilgileri Engellemektedır. Bu da Onun Ne Derece Zor Durumda Olduğunu Ve Haberlerimizde Ne Kadar Haklı Olduğumuzu Açıkça Göstermektedir.

Bafra Ticaret Odası Meclis Üyeleri ile yaptığımız görüşmelerde Bu yasağı çok manidar bulduklarını ve  Bafra Ticaret Odası Başkanı Göksel Başarın basına böyle bir yasak getirmesinin mümkün olmadığını ifade ettiler.

BRT HABER MEDYA GRUBU OLARAK

Hiç Kimse Şahşi Hesapları için Bulundukları Kurumu Kullanıp Kendilerine İmkan Sağlayamazlar.

Başka Kurumlara Baskı Yapmak Amacıyla Kendilerine Emanet Edilen Yetkileri Kullanamazlar.

Bafra Ticaret Odası Başkanı Hiçbir Ticaret Odası Meclis Üyesine Danışmadan Tamamen Kendi Ruh Hali İçerisinde Kurumumuzu Cezalandırma Niyetiyle Yaptığı bu Küçük oyunlarıyla Kamu Oyu Önünde hak ettiği değeri bulacaktır.

Biz BRT HABER  Medya Grubu Olarak Kamu Adına Bundan Sonra da Haberlerimizi Yapmaya Devam Edeceğiz ve Yanlış Gördüğümüz Konularla İlgili Hic Kimseden Cekinmeden Halkı Bilgilendirmeye Devam Edeceğiz.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.