Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş ekibi ile birlikte Alaçam ve Yakakent  ilçelerinde  bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş Alaçam ve Yakakent ilçelerinde Bafra Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı üyeleri ekibi ile birlikte ziyaret ederek yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Alaçam ve Yakakent ilçelerinde Bafra Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı üyeler ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdikten sonra Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş ve ekibine başarılar dilediler.

Ziyaretlerden sonra bir açıklama yapan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş ,’’ Alaçam ve Yakakent ilçelerinde  ekip arkadaşlarımla birlikte bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik.  Bu ziyaretlerde bizlere yakın ilgi gösteren Alaçam ve Yakakent’te  Bafra Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı üyelerimize, esnaflarımıza ekip arkadaşlarım adına şükranlarımızı sunmak isterim.

Bizler Bafra’nın değer verdiği farklı sektörlerde bulunmuş oldukları alanlarda Bafra’ya ve Bölgesine hizmet eden, 27 arkadaşımızla birlikte Bafra'nın ve Bölgesinin lokomotifi olacak, Bafra’nın işleyişini, akışını değiştirecek Bafra TSO seçimlerinde yeni bir vizyona karşı ulaşmak için adaylığımızı açıkladık.

Bafra ve Bölgesinin her alanda olduğu gibi Samsun’un , Karadeniz’in ve Ülkemizin ticari hayatında büyük role sahip olduğunu ifade etmek isterim. Artık bundan sonra bu konuda Bafra TSO’nun  rolü ve katkısı daha çok olacaktır. Bizler  bu bilinçle yenilikçi, girişimci, genç ve dinamik yönetim anlayışı ile Bafra TSO’nun  yönetimine talip olduk. Büyük düşlerden ilham alarak büyük işler başarmaya odaklanmış vaziyetteyiz.

Ve ilk günden bugüne ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bafra Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı üyelerimiz ile yaptığımız ziyaretlerimizde ilçelerimiz için neler yapabiliriz konusunda istişarelerde bulunuyoruz.

Tüm üyelerimize açık olacak bir istişare günleri organize ederek , birlikte karşılıklı görüşme, ortak çözüm bulma kaynaşma fırsatı yakalayacağız. Biz Bafra TSO  tarihinde yeni bir sayfa açmak istiyoruz.’’diyerek sözlerini tamamladı.