Bafra’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri 15 Temmuz Kent Meydanı’nda gerçekleşti. İlçe protokolünün tam kadro yerini aldığı etkinliğe vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi

.

15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişiminin 3’üncü yıl dönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Bafra’da 15 Temmuz Kent Meydanında  kutlandı.

Vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile geldikleri alanda dev ekranlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da, verdiği mitingi canlı bağlantıyla izledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı,Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve Yönetimi,MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve yönetimi,İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz ve Yönetimi,CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin ve yönetimi, SP ilçe Başkanı Mustafa Öcal ve Yönetimi,Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan ve yönetimi ,kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, meslek odalarının başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.