Samsun’un Bafra ilçesinde 930 üyeye sahip olan Eğitim-Bir-Sen Bafra Temsilciliği 3. Dönemde de yeniden yetkili sendika oldu.

Eğitim Bir Sen Bafra Temsilcisi Hamdi Yıldız yaptığı açıklamada;

“Eğitim Bir Sen Bafra Temsilciliği olarak 3. kez yetkili sendika olduk. Sendikamız 930 üye sayısıyla bize en yakın sendika TES'e 254 fark atarak yeniden yetkili sendika olmuştur.

SORUMLULUĞUMUZ ARTTI

Bu sayılar omuzlarımızdaki sorumluluğumuzun daha da arttığının bir göstergesidir. Bunun bilincinde ve farkındayız. Bize verdiğiniz desteklerin gereğini her zaman yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Hamdi Yıldız; “Bugün Bafra'da Samsun'da Türkiye'de yeniden yetkili sendika olduysak bu sadece üye kazanma değil insan kazanma dost kazanma, iyi insanlar topluluğunun halkasını genişletme amacıyla yapılan çalışmaların bereketiyle olmuştur. Bizler çalışmalarımıza aynı minvalde devam edeceğiz.

Bir arkadaşımızın güvenini kazanmak yüreğinde yer etmek binlerce üye yapmaktan daha eftaldir anlayışı ile çalışıyor ve sendikamızı güçlendiriyoruz. Bugüne kadar Sendikamıza üye olan, bir şekilde sendikamızdan istifa ederek başka bir sendikaya geçen kardeşlerimize bizim önceliğimiz öğretmenliğimiz ve dostluğumuz, muhabbetimizdir. Bu yıl yapılan sendika üye çalışmalarında herhangi bir sendikaya üye olarak örgütlü mücadelenin içerisinde yer alan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. İlçemizde toplam 2128 eğitim çalışanından hiçbir sendikaya üye olmayan 274 arkadaşımıza gönlümüzün ve sendikamızın kapılarının sonuna kadar açık olduğunu en kısa zamanda kendilerini aramızda görmek istediğimizi ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

BAFRA’DAKİ ÖĞRETMENLERİN SENDİKALARA GÖRE DAĞILIMI

Eğitim bir sen : 930

Türk eğitim sen : 676

Eğitim iş : 134

Eğitim sen :97

Tec sen :13

Eğitim hak sen : 1

And sen : 1

Yeni sen : 1

Eksen eğitim sen : 1

Sendikasız : 274