Derya-Bafralı iş insanı Rafet Albayrak’ın kızı , KYK Bafra Milli Piyango Yurt Müdürü M. Emin Albayrak’ın yeğeni Rehberlik Öğretmeni Kadriye Erva ile Atike-Mehmet Soysal’ın oğlu Hukukçu Musa Soysal mutluluk dolu yıllar için birbirlerine söz verip ‘’EVET’’ dediler.

Genç çiftler Kadriye Erva ve Musa hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle meşaleler eşliğinde Bafra Davet ve Toplantı Merkezi Gardenya Salonuna alkışlar arasında girdiler.

Program Bafra İlçe Müftülük Camii Müezzini Niyazi Kasa’nın sunumu ile başladı. Bülent Bahar’ın Kur’an Tilavti ile devam etti.

Nikah merasiminin öncesinde duygulu bir teşekkür konuşması yapan Bafralı İş insanı Rafet Albayrak ve Mehmet Soysal ,’’ Albayrak ve Soysal aileleri adına evlatlarımız Kadriye Erva&Musa’nın nikah merasimine katılarak bizleri oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz. ‘’diyerek sözlerini tamamladılar.

Nikâhı Bafra Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir hayırlı olsun dilekleri ile kıydı.

Nikah Şahitliklerini ise Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Muhammet Usame Soysal, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Sakarya Üniversitesi Araştırma Görevlisi Ömercan Baş, Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar yaptı.

Nikah Cüzdanını ise Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı gelin Kadriye Erva’ya hayırlı olsun dilekleri ile takdim etti.

Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar’ın duası sonrasında ise protokol genç çiftleri tebrik etti.

Genç çiftler Kadriye Erva&Musa daha sonra ise tatlı bir yaşam için düğün pastalarını kestiler.

Anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından nikah merasimi sona erdi.

Düğüne ayrıca Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Tokgöz, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol, Ak Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Haluk Bülbül, Ak Parti Önceki dönem İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Oda Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Partilerin Yönetim Kurulları, Okul Müdürleri, Mahalle Muhtarları, İş insanları, Daire Müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.