“Gönül Belediyeceliği” sloganıyla, altyapı, ulaşım, üstyapı, tarım, turizm ve sağlık alanında birçok proje ve yatırımı hayata geçiren Bafra Belediyesi, yaptığı çalışmalarla, şehri geleceğe hazırlıyor.

Bafra Merkez ve Mahallelerinde(Köy) planlı ve programlı bir çalışma yürüten Bafra Belediyesi, altyapı ve ulaşım alanında yaptığı yatırımlarla yıllardır kronik hale gelen sorunları bir bir çözüme kavuşturuyor.

Bafra ilçe merkezine bağlı mahalle muhtarları, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, liderliğinde devam eden çalışmalardan duydukları memnuniyeti, Sosyal medya hesaplarından  teşekkür ederek yazıya döktüler.

Mahalle muhtarları, Bafra Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar sonrası, Her türlü ihtiyacımızda her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Sn. Hamit Kılıç’a teşekkür ediyoruz dedi…

ÇİLHANE MAHALLESİ

Muhtar Yaşar Hocaoğlu; Mahallemiz Şehit Ayhan Kalkan Caddemiz kaldırım çalışmaları devam etmektedir. Her türlü ihtiyacımızda her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Sn. Hamit Kılıç ve Fen işleri Müdürümüz Gökhan bey ve personeline Mahallem ve Aza arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyoruz.

MEVLANA MAHALLESİ

Muhtar Şengül;Mevlana Cad ,mevlana 1.sokak ,Hitit sokak,Yeşim sokak kaldırım çalışmalarımız devam etmekte Belediye başkanımız Hamit Kılıç’a Fen işleri müdürümüz Gökhan beye mahallem ve azalarım adına teşekkür ederiz.

ALPARSLAN MAHALLESİ

Muhtar;Yalçın Kurtça;Mahalleme bir güzel yol daha yapan Bafra belediyesine ve emeği geçen herkese teşekkürler