25.Dönem MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis Yaptığı açıklamada

Bafra'nın sorunlarıyla ilgilenmek  hem yerelde yaşayan hemde Bafra dışında yaşayan tüm Bafralıların en doğal hakkıdır . Kaldı ki, Samsunda siyeset yapan bizlerin de en baştaki görevidir. 
Bafra'nın sahipsizliği her dönem kendini göstermiştir. Bafra'da yetişip önce bürokraside sonrada siyasette yer alan bizlerin Bafra' nın sorunlarını her ortamda dile getirmemizden malesef gerek belediye başkanları gerekse Akp iktidarı mensupları rahatsız olmaktadır.
Geçen kurban bayramında Bafrada Oda başkanlarınca düzenlenen kahvaltı ve istişare toplantısında Bafradaki sorunları dile getirirken;
1. Bafrada Kanser yaptığı kesinleşen ve kullanımı yasaklanan asbestli içme suyu borusu varmıdır.
2. Bafranın kızılırmak üzerinden su yolu kullanımı ve Bafranın yeni gelişim bölgesi olarak kızılırmak merkezli bir proje yapılması  altından kayık bile geçemeyecek  yeni köprü ile engel olunmuştur.
3. Türkiyenin %2,5 sulanabilir verimli topraklarının en değerlisi Bafra ovadındadır ve bu topraklar bir milyon yılda oluşmuştur  Bu toprakların betonla kaplanmandan Bafrada görev yapan bütün yöneticiler sorumludur  100 yıl sonra bizim torunlarımız bize lanet edecektir.
Bafra kamu oyuna saygıyla sunulur.

25.DÖNEM MHP SAMSUN MİLLETVEKİLİ

HÜSEYİN EDİS