Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün gerçekleşen grup toplantısında yapılacak yerel seçimlerde tüm il ve ilçelerde belediye başkanlıklarına aday çıkartacaklarını açıkladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yapılacak yerel seçimlerle ilgili grup toplantısında gerçekleştirdiği konuşmasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı hariç diğer tüm il ve ilçelerde seçime aday çıkartacaklarına dikkati çekti.

Grup toplantısı konuşmasında "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dışında her yerde, her seçim çevresinde, her büyükşehir, il, ilçe ve beldede adaylarımızı çıkartarak mahalli idareler seçimlerine katılacağız." diyen Devlet Bahçeli, sözlerini "Mutlaka başaracağız, Allah'ın izniyle en iyi sonucu alacağız. Biz Cumhur İttifakı'na bağlıyız. Gevezelik yapan, hazımsızlık gösteren, alttan alta ittifakı tahribe yeltenen kibir yuvalarını dikkate ve ciddiye almayacağız." diyerek sürdürdü.

SAMSUN'DA MHP'DEN KİMLER ADAY OLACAK

Samsun MHP İl Başkanı Taner Tekin'de geçtiğimiz günlerde il ve ilçe başkanları ile yaptığı toplantıda teşkilatlara yerel seçimde ittifak olmayacakmış gibi çalışmaları talimatını vermişti. Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı açıklama sonrası Samsun'da MHP'de Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan aday adaylarının kimler olacağı merak konusu olurken, kulislerde bir önceki yerel seçimde MHP'den Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olan Ferhat Günaydın'ın ismi geçiyor. Samsun'da MHP'de yerel seçimde İlkadım Belediyesi için aday adayları arasında Necattin Demirtaş, Atıf Yiğit, Erkut Çiftçi gibi isimler yer alıyor.