GÖREVİ DEVRALDI

Bafra devlet Hastanesi Konferans salonunda devir teslim töreni düzenlendi. Bafra Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Uzman Dr. Ahmet Abdurrahman İsmailoğlu, görevi Mehmet Kılınç'tan devralarak Bafra Devlet Hastanesi'nin yeni Başhekimi oldu.

Program da konuşan Bafra Devlet Hastanesi'nin eski başhekimi Mehmet Kılınç, Bu törenler anlam yüklü, ama hayatın içinde olan şeyler, bu makamlarda bu görevlerde bulunmak hizmet etmek güzel, ama yeri geldiğinde de, bir arkadaşımıza bayrağı devretmemiz gerekiyor. Bildiğiniz gibi ben Samsun Kamu Hastaneleri Başkanı olarak atandığımdan yaklaşık 1,5 aydır Bafra devlet Hastanesi başhekimliğini vekil olarak yürütüyordum. Hafta sonu yapılan atamayla kulak, burun, boğaz uzmanı Dr. Ahmet Abdurrahman İsmailoğlu hastanemize başhekim olarak atandı, bizler de yeni görevinde başarılar diliyoruz.

25 AY BAŞARIYLA YÖNETTİM

25 ay bu hastane de başhekimliği yaptım ama sanki daha dün başlamış gibiyim, yani o şevkle, o heyecanla hep beraber çalıştık. Aldığımız yerden hizmetleri nasıl daha iyi götürebiliriz bunun gayreti ve çabası içersinde olduk. ben bu zaman zarfında kalbine dokunduğum, kalbini bilmeyerek kırdığım, istemediği bir görevi kendisine verdiğim arkadaşları olmuştur kendilerinden helallik istiyorum, üzerlerinde benim hakkım varsa ben kendilerine helal ediyorum' dedi.

Bafra Devlet Hastanesi Baş Hekimi Ahmet Abdurrahman İsmailoğlu ise,

DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Aldığım bu bayrağı daha ileriye hep beraber taşıyacağız, Arkadaşlar sizler kalıcısınız bizler gidiciyiz, ben bunun her zaman bilincin de oldum, hep beraber daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum, bu vesileyle hepinize işleriniz de başarılar dilyorum' dedi.