Bafra Muhtarlar Derneği'nde yapılan olağan kongrede, Üç listenin yarıştığı seçimde mevcut Başkan Salih Zeki Nayır , Necat Aydıner ve Selim Türköz aday oldu. Bafra Muhtarlar Derneği'nde yapılan seçimde, listede kayıtlı 139 muhtar'dan 135'i oy kullandı, 1 oy iptal edilirken, 56 oy alan Salih Zeki Nayır başkan seçildi. Selim Türköz 45 ve Necat Aydıner 34 oy aldı.

Dernek başkanlığına seçilen Büyük Cami Mahalle Muhtarı Salih Zeki Nayır, yaptığı açılamada, “Birlikten güç doğar, ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte, tüm kamu ve sivil toplum örgütlerimizle uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bafra Muhtarlar Derneğimizde bugüne kadar emeği geçen büyüklerimize ve onların yönetiminde bulunan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yine birlik ve beraberlik içerisinde, ekip arkadaşlarımla birlikte emanet verilen bu hizmet bayrağını daha yukarılara taşımak için gece gündüz çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Bafra Muhtarlar Derneği yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Salih Zeki Nayır, Gökhan Özay, Bülent Aşçı, Sadretti Taner Cengiz Tan, Fevzi Soylu ve Aytekin Kağıt

Denetleme Kurulu ise Hasan Yavuz, Recep Koca ve Asım Gün’den oluştu.