Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve ekibince düzenlenen toplantılarda bu kez konuk Bafra Galericiler sitesi sakinleri oldu.

Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıya, Galericiler Sitesi Başkanı Şükrü Çelikel ve galerici esnafların yanında Belediye Başkan YardımcısıHüseyin Çamaş’ta hazır bulundu.

Çeliker: “Geleceğe dair umutluyuz”

Galericiler Sitesi Başkanı Şükrü Çelikel, göreve kısa süre önce gelmesine rağmen, Bafra’da hizmet adına atılan adımlardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Kılıç’a teşekkür etti. Geleceğe dair umutlu olduklarını ifade eden başkan Çelikel, üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarının altını çizdi.

Başkan Kılıç: “Biz odaklı Hizmet anlayışı sürecek.”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Adını Ortak Akıl buluşmaları olarak belirlediğimiz toplantılarımız, ilçemizde bulunan tüm toplum katmanları ile devam ediyor. Oldukça faydalı fikirler ediniyoruz. Davetimize katılarak bizlerle fikirlerini, eleştirilerini dile getiren tüm vatandaşlarımıza minnet borçluyuz. Hayatımızı bu ilçede birlikte sürdürdüğümüz vatandaşlarımızın bizlerle