Başkan Şahin ziyaretlerinde hem yapılan çalışmaları yerinde inceliyor, hem de referandum da verilen desteklerden dolayı vatandaşlara teşekkür ediyor. Başkan Şahin ilk olarak Yeraltı, Ağacaalan ve Asmaçam mahallelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde mahalle muhtarları da katıldı. Muhtarlar ve vatandaşlar Bafra belediyesinin yaptığı beton yollardan dolayı başkan Şahin’e teşekkür etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Mahallelerimizde beton yol çalışmalarımız devam ediyor. Ziyaret ettiğimiz ve güzergâhımızda bulunan BOĞAZKAYA MAHALLESİNE 850 METRE, OZAN MAHALLESİNE 550 METRE, DERELER MAHALLESİNE 200 METRE, YERALTI MAHALLESİNE 600 METRE ASMAÇAM MAHALLESİNE 700 METRE BETON YOL YAPILDI. Ayrıca beton yol çalışmalarımız Ağcaalan ve ardında Çamaltı mahallesinde de başlayacaktır. Tüm imkânlarımızı yol yapımına seferber ettik. Çalışmalarımız devam edecek. Şehir merkezimizde de bu yaz yine yoğun bir asfaltlama çalışması yapacağız.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin referandum sonuçları hakkında ise şunları söyledi: Önemli bir süreci geride bıraktık. Milletimiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine evet dedi. Herkesin bildiği gibi bu yeni sisteme ilk gündeme geldiğinde % 30 destek vardı. 16 Nisan günü ise milletimiz ülkemiz genelinde % 51,4 İlçemizde ise % 63 destek verdi. Ülkemiz yeni bir döneme girdi. Referandum sürecini geride bıraktık. Evet ve hayır diyen vatandaşlarımız demokratik tercihlerini kullandı. Evet diyende hayır diyende bizim insanımızdır. Ülkemizin birlik ve beraberliği her şeyin üstündedir.