Toplumun her kesimi ile beraber olan Başkan Şahin, Bafra Minibüsçüleri ile kahvaltı yaptı. Minibüsçüler garajında gerçekleşen kahvaltıya Bafra Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet Can ve minibüsçü esnafı katıldı.

Minibüsçüler başkanı Ahmet Can yaptığı açıklamada “Belediye başkanımız ile her zaman beraberiz. Başkanımızda bizimle beraber olmaktadır. Her konuda yanımızda oluyor ve yardım ediyor. Başkanımıza bu vesileyle çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Biz halkımızın yanına gidiyoruz. Bafra rozetini taşıyoruz. Bafra’mız da her kesim ile beraber olmaktayız. Bu birlik ve beraberlikten mutluluk duyuyorum. İnsanlarımızın dertleriyle dertleniyoruz. Onların arasındayız. İlçemizin başta yol olmak üzere Problemlerini biliyoruz. Bir kez de onlardan dinliyoruz. Göremediğimiz bilmediğimiz bir husus varsa bu şekilde bilgi sahibi olma imkânımız oluyor. Bunları çözmek için gayret içerisindeyiz. İlçemizde referandumda hemşerilerim % 63 oranında büyük bir destek verdi. Teşekkür ziyaretleri de yapmaktayım. Minibüsçü esnafımıza da bu vesileyle teşekkür ettim. Tüm hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Yeni mahalle olan köylerimizde beton yol çalışmaları devam ediyor. Yaz mevsimi ile birlikte yoğun bir asfalt çalışması da başlatacağız.“ dedi.